Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Mindeord om Calle Bork Thams

Calle Bork Thams, tidligere formand for Lev Aabenraa, afgik ved døden den 29. juli 2023 efter længere tids sygdom i en alder af 74 år. Calle var desuden tidligere socialchef i Nordborg og Sønderborg kommuner i en årrække

Calle brændte for at gøre en indsats for de svageste i samfundet, og han har brugt utallige frivillige timer på at gøre en forskel. Udover at være aktiv lokalt, var han engageret i Levs hovedbestyrelse og økonomiudvalg og ydermere var han bisidder for flere borgere rundt i Jylland.

Calle besad en kæmpe viden indenfor lovgivningen på socialområdet. Han var samtidig lyttende og besad en sjælden evne til indlevelse. Ingen sager eller problemstillinger var for små eller store. Han sad ofte og lavede notater under møder omkring en borgers problemstillinger, hvor han så kunne sige, at “det har jeg brug for at tænke over, for det skal der gøres noget ved”. Vi kunne være helt sikre på, at han arbejdede videre for at finde en løsning, og det skete derefter ofte, at han sendte mails med forslag til løsninger ud på de små timer.

Calle gav ikke op, ret skulle være ret, hvilket han også tydeligt tilkendegav overfor politikere og andre. Hans venlige og imødekommende personlighed gjorde, at han på trods af sin vedholdenhed og stædighed var vellidt, hvor end han kom.

Calle efterlader et stort savn hos mange borgere, pårørende og ikke mindst os i bestyrelsen. Vi er taknemmelige over, at vi lærte Calle at kende, både på det personlige plan og for den viden han gennem årene har beriget os med.

Æret være Calles minde.

På vegne af bestyrelsen Lev Aabenraa
Formand Karin B. Hansen