Udflugt til Vadehavsøen Sild

Lørdag morgen kl. 6.45 startede turen med 50 forventningsfulde og glade mennesker. En dag, som ventede med mange dejlige oplevelser.
Efter endt opsamling gik turen til Rømø, hvor vi skulle med færgen til List. Der var kaffe og rundstykker ombord. Derefter ophold i List, hvor vi kunne nyde atmosfæren på torvet og ved havnen.

Kørsel til Sild med et kort ophold i Kampen. Her ligger nogle af de flotteste og dyreste ferieboliger i hele Tyskland.Videre ud til havet, hvor vi spiste frokost på S-point-Sylt, dejlig Fish & Chips.

Efter frokost gik vi langs stranden til Westerland! Smuk natur og masse af frisk luft. Der var en handicapvenlig sti langs hele stranden og et liv af mennesker, som nød det fine vejr i strandstolene.

Et par timer på egen hånd i Westerland, hvor vi blandt andet kunne nyde eftermiddagskaffen eller en lækker stor is. Der var mennesker overalt, en dejlig stemning og så opleve hvor rent der bare er derovre.

Derefter til den sydlige del af øen inden vi kører tilbage til Westerland for at køre ombord på toget til fastlandet. Her sad vi i bussen på et tog! Det var nok dagens højdepunkt for os alle at opleve dette. Videre til Sønderlygum hvor vi sluttede af med den dejligste aftensmad, wiernerschnitzel på Landgasthof Tetens inden hjemturen til Aabenraa.

En super dejlig dag, solskinsvejr, mange oplevelser og ikke mindst dejlige menneske fyldt med Livsglæde. " det er bare livets dessert".

En stor tak til Ernst Hybschmann-Nielsen for en veltilrettelagt tur og god kørsel samt Arwos, som havde sørget for drikkevand til turen!

> Se film fra turen

 
Persondata information