Teaterprojekt

Et FESTFYRVÆRKERI AF EN TEATERAFSLUTNING!

Fredag den 13. og lørdag den 14. november blev der opført teater på UC Syd, Aabenraa. Ca 200 mennesker var mødt op for at opleve denne fantastiske forestilling. Borgmesteren, hans frue og socialudvalgsformanden samt den gamle og nye undervisningsledere var inviteret med.

LEV LIVET - HELE LIVET

Temaet var kærlighed. det var ganske klart, efter at hver enkelt havde udfyldt et spørgeskema.

Kærlighed på mange måder bl. a. til sig selv, til andre, til dyr og omsorg for hinanden.

Melodierne havde de selv valgt, så alt foregik på deres principper.

Se dem stå der på scenen. De viste et mod og en selvsikkerhed. De har fået et minde for livet.  Skabt noget ganske særligt og unikt.

Alt dette er kommet i stand med den kunstneriske leder fra UC Syd Bolette Kvist samt ca. 50 studerende fra UC Syd .Endda deres pedel Jesper har været en uvurderlig støtte. Uden dem kunne vi ikke have klaret det.

Gert Larsen har været projektleder.

Mange andre frivillige har været med i de 18 mdr. siden forestillingen startede. Nogen har filmet, dygtige folk til sang og musik samt lys og lyd. Alle har været behjælpelig med at få det til at køre.Selv bostederne har været der for at bakke os op.

Vores udviklingshæmmede mennesker var fantastiske, en solosang af Bob Marley: Three Little Birds med Simon og musik af H.C. blev også fremført-

Bagefter var der fest med noget godt at spise og dans.

Da oplevede man inklusion for alle pengene. De studerende morede sig sammen med de udviklingshæmmede. De gjorde alt deres for, at det skulle være en super fest. Det skulle opleves.Personligt sad jeg og var ganske bevæget ved oplevelsen.

Tusind tak til jer alle og UC SYD for et positivt og fantastisk samarbejde!

 
Persondata information